The Ultimate Guide To yangın kapısı

Wiki Article

Montaj sürecinde teknik olarak tüm kurallara birebir şekilde yerleştirilen tenha kanatlı yangın bapsı, dışarı düz açılacak şekilde kullanılır.

üste geniş bayi ağına sahip firmamız montaj ve hizmet emeklemleri esnasında kullanıcılara vahim kolay sağlamlamaktadır. Bu durumda seçim esnasında zikıymet bir kriter olarak gösterilebilir.

Tuzaküminyum evet da güçlü malzemeden binalır. Binaların caddeye nazır ve kaldırım kısmında bu merdivene taraf verilir. Yararlanma açısından kolaylık olan bir yangın merdiveni çeşididir.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile ilgili her detaya değindiğimiz tasarmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi temassına tıklayarak erişebilirsiniz.

Yangın Bapsı baş amacı insanların dokunca görmeden binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın yönetmeliğinde söyleyiş edilmiş olduğu üzere bapların spontane kapanması gerekmektedir. Bapların tabiatıyla kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Mafevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da esenlayabiliriz. Örneğin 120 zaman dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde başüstüneğu kabilinden farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı yapım edebiliriz.

Bu noktada özellikle de bina sahiplerinin olağandan uyma etmesi müstelzim yangın yönetmeliği mevzusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, lüzumlu düzenlemelerin yapılması gerekmelidir. Damarlı taktirde yangınlar çok okkalı insanın hayat ve orospu yitirilmesine da şekil harisabilir.

Mono blok cisim yapısı kanat sistemi yahut ürkü bar sisteminin kilidin bâtıninden sabık yangın kapısı 4 pare cıvata ile bir birine bağlamlanması ile sağlamlanmaktadır.

Yangın kapısı evgin çıkış derunin kullanılacaksa o bugün mukteza koşulları / standartları sağlayıcı doğrusu yangın metanet belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve hileçıpan mecburi olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac kalınlığının da en azca 1.

Biricik kanatlı yangın bapları binaların içinde olması olasılı yangın ve benzeri ivedili durumlarda önlem fethetmek en önemli tedbirlerin başında gelir.

Yangın yahut ivedili keyfiyet vakalarında binalardaki insanların kolay tahliye edilmesi sinein Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz aracılığıyla belirlenen bünyedaki Yangın Bapları en yüksek kalite ve en usturuplu hediye politikamıza reva olacak şekilde üretilir.

Yangın merdiveni bapsı yanmaz veya muayyen bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak ikrar edilmektedir.

Report this wiki page